Braşovul pe smartphone. S-a lansat o aplicaţie cu ajutorul căreia aflaţi totul despre oraş şi puteţi face sesizări în timp real

Braşovul pe smartphone. S-a lansat o
aplicaţie cu ajutorul căreia aflaţi totul despre oraş şi puteţi face sesizări
în timp real

Braşovul va fi doar la un click distanţă pentru utilizatorii de smartphone. FOTOArhivă.

Braşovenii şi turiştii care au telefoane inteligente sau tablete pot afla în câteva secunde tot ce doresc despre Braşov. Pot face şi sesizări care vor ajunge direct la dispeceratul Primăriei.

Aplicaţia a fost creată gratuit de firma Edisca şi, de asemenea, se poate descărca gratuit cu un simplu „search” în magazinul dispozitivului după cuvintele „Primaria Brasov” sau „Brasov City Council”. Primăria va putea primi sesizări imediate din partea utilizatorilor, prin apelarea directă din aplicaţie a dispeceratului tehnic sau prin intermediul unui formular scris, uşor de completat.

Totodată, turiştii au la dispoziţie informaţii despre obiectivele turistice din oraş (în limba română, dar şi trei limbi străine), iar acestea le sunt prezentate în funcţie de locaţia în care se află, respectiv care este cel mai aproape de cel care foloseşte aplicaţia, iar prin intermediul sistemului de navigare sunt şi dirijaţi spre acesta. Şi în cazul evenimentelor aplicaţia prezintă pe hartă şi locaţia în care se desfăşoară acesta, scrie newsbv.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: