Braşov: „Vama“ a readus publicul în arena „Cerbului” (GALERIE FOTO)

Braşov: „Vama“ a readus publicul în arena „Cerbului” (GALERIE FOTO)

Braşov: „Vama“ a readus publicul în arena „Cerbului” (GALERIE FOTO)

Tudor Chirilă a venit la poalele Tâmpei cu câteva mesaje mai mult sau mai puţin subtile. După un timp îndelungat de suspans, aseară, juriul a anunţat cei nouă finalişti, care vor afla diseară dacă vor pleca acasă cu unul dintre trofeele sau premiile puse la bătaie de către organizatorii festivalului. IMAGINI DIN RECITALUL VAMA FOTOGALERIE CU FINALA CONCURSULUI DE INTERPRETARE

Trupa „Vama“ a reuşit, aseară, să dezmorţească atmosfera în Piaţa Sfatului şi să readucă spectatorii în arenă, după ce, mulţi dintre ei, morocănoşi, din cauza vremii, se gândiseră la început să plece spre case şi să urmărească meciul Franţa-România, pe care TVR l-a transmis în direct.
Seara a debutat, de fapt, cu anunţarea celor nouă finalişti ai concursului de interpretare, dar spectatorii au fost, de nevoie, mai preocupaţi de ştergerea scaunelor de apa de ploaie sau de găsirea unui loc mai bun, unde să nu bată „briza“ cu mirosuri pestilenţiale de toaletă. După cum a anunţat juriul, lupta pentru unul dintre premii se va da între: Antonino (Italia), Geta Burlacu (Republica Moldova), Glen Vella (Malta), Jasmine (România), Laura (Finlanda), Ori Piaf (Israel), Orlin Pavlov (Bulgaria), Ovi (Norvegia) şi The Marker (România). Emoţiile concurenţilor se vor sfârşi în această seară când, în cadrul Galei Laureaţilor, se vor anunţa câştigătorii. 

Coregrafie improvizată

Dacă cea de-a patra seară a început oarecum cu stângul, din cauza ploii căzute în cursul după-amiezii, după ce Tudor Chirilă a urcat pe scenă, nu a mai contat că scaunele sunt ude sau că pe jos sunt numai bălţi şi toată lumea s-a ridicat în picioare, a dansat şi a cântat alături de trupă. Se ştie deja că show-urile live ale formaţiei transformă fiecare spectacol într-o explozie de energie, oferindu-le rebelilor şi visătorilor o evadare din cotidian. Melodiile au fost însoţite de o coregrafie improvizată, opt modele, dar şi 30 de liceeni, dansând pe scenă alături de Tudor, în timpul melodiilor „Fotomodele” şi „18 ani”. 
Mesajele despre libertate, iubire, evadare, au definit mereu spiritul „Vama“, iar concertele formaţiei nasc poveşti mult timp după seara în care au avut loc.

Citeşte în numărul de astăzi al cotidianului "Adevărul de Seară", care au fost mesajele lui Tudor Chirilă pentru preşedintele Senatului, Mircea Geoană, şi alţi politicieni prezenţi în arena din Piaţa Sfatului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările