Avocatul Poporului s-a autosesizat în cazul unei bucăţi de tavan prăbuşite la grădiniţa din Prejmer în timpul serbării

Avocatul Poporului s-a autosesizat în cazul unei bucăţi de tavan prăbuşite la grădiniţa din Prejmer în timpul serbării

Serbarea nu a fpst oprită, chiar dacă tavanul se ptuea prăbuţi peste copii FOTO  Adevărul

Dacă în plan local s-a pus batista pe ţambal în cazul tavanului prăbuşit la o grădiniţă din Prejmer, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi a declanşat o anchetă în cazul acestui incident.

„Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi efectuează o anchetă în cazul incidentului de la o grădiniţă din localitatea Prejmer, judeţul Braşov, unde o bucată de tavan s-a desprins şi s-a prăbuşit în timpul serbării de sfârşit de an şcolar. Ancheta vizează posibila încălcare a art. 49 şi art. 22 alin.(1) din Constituţia României privind protecţia copiilor şi a tinerilor şi dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică”, a precizat Matei Vîrtosu, purtător de cuvânt al instituţiei.

Adevarul.ro a publicat clipul video în care părinţii unor copii din comuna braşoveană Prejmer au surprins momentul în care o bucată din tavan s-a prăbuşit chiar în mijlocul clasei. Din filmare s-a putut observa că educatoarele nu au oprit serbarea imediat după ce o parte consistentă din tavan a căzut chiar în mijlocul copiilor.

VIDEOCLIPUL AICI!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: