Au fost prinşi autorii crimei de la Braşov. Victima, un bărbat de 46 de ani, aştepta un masaj

Au fost prinşi autorii crimei de la Braşov. Victima, un bărbat de 46 de ani, aştepta un masaj

Crima de pe Carpatilor FOTO brasov.net

Bărbatul de 46 de ani, ucis săptămâna trecută în scara blocului în care locuia, făcuse o înţelegere cu o tânără de 17 ani, să vină la el acasă, pentru un masaj. Fata acţiona împreună cu un tânăr de 23 de ani, l-au tâlhărit pe bărbat, după care l-au ucis.

A fost reţinut suspectul principal în uciderea bărbatului de 46 de ani care locuia pe strada Carpaţilor din Braşov. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani, din judeţul Olt, care a fost ajutat de o minoră de 17 ani, din Braşov. 

Fata a luat legătura cu victima pe Internet şi cei doi s-au înţeles ca minora să vină acasă la bărbat, să-i facă un masaj. În scara blocului, bărbatul de 46 de ani a fost înjunghiat cu trei lovituri de cuţit, care i-au provocat decesul. Totul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri. 
 
„În urma unui complex de activităţi investigativ-operative, poliţiştii au identificat autorul faptei în persoana unui tânăr, în vârstă de 23 ani din judeţul Olt, stabilindu-se faptul că acesta ar fi fost ajutat de o altă persoană, o tânără, în vârstă de 17 ani din municipiul Braşov. În continuare, poliţiştii au stabilit faptul că tânăra ar fi postat pe o pagină de internet un anunţ pentru găsirea unui loc de muncă, fiind abordată în acest sens de către victimă. 
 
La data de 8 aprilie 2021, tânăra, împreună cu bărbatul în vârstă de 23 ani, între cei doi existând o relaţie de prietenie, s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate, unde, tânărul, folosindu-se de un obiect tăietor – înţepător, i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri la nivelul pieptului, ulterior cei doi sustrăgând mai multe bunuri din interiorul locuinţei”, a declarat comisarul Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov. 
 
Luni dimineaţa, poliţiştii au descins la locuinţa celor doi, iar seara i-au şi reţinut. 

„Ieri, 12 aprilie 2021, poliţiştii braşoveni, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară pe raza municipiului Braşov, unde au fost depistaţi cei doi tineri, precum şi mai multe bunuri ce ar fi fost sustrase din imobilul persoanei vătămate, cele din urmă fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a mai precizat reprezentanta poliţiştilor braşoveni. 

Între alte obiecte, poliţiştii au găsit la cei doi şi un laptop care i-a aparţinut victimei, precum şi mai multe carduri bancare ale bărbatului de 46 de ani, ucis în scara blocului în care locuia. 
 
Procurorii spun că efectuează cercetări pentru comiterea mai multor infracţiuni. „Efectuăm cercetări pentru două infracţiuni de omor calificat şi pentru două infracţiuni de tâlhărie, una dintre acestea sub orma complicităţii. Se pare că victima, în vârstă de 46 de ani, a fost tâlhărită şi, ulterior, ucisă de către autorul în vârstă de 23 de ani. Complice la omor este o tânără de 17 ani. Se pare că au discutat pe Internet şi a fost primită de victimă în casă”, a informat Vlad Teodorescu, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov. 
 
Cei doi au fost introduşi în arestul preventiv al Poliţiei Braşov. Activităţile în cauză au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor. Cercetările sunt continuate, iar, la finalul acestora se va propune o soluţie legală. Până când justiţia va lua o hotărâre definitivă, cei doi beneficiază de prezumţia de nevinovăţie.
 
Vă mai recomandăm:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările