VIDEO Anchetă la o şcoală din Braşov după ce învăţătoarea a fost înregistrată jignindu-i pe elevi

VIDEO Anchetă la o şcoală din Braşov după
ce învăţătoarea a fost înregistrată jignindu-i pe elevi

Învăţătoarea predă la Şcoala Generală nr 4 din Braşov

Un părinte a înregistrat-o pe învăţătoare în timp ce aceasta le vorbea urât elevilor şi îi umilea. Inspectoratul Şcolar Braşov şi conducerea şcolii au demarat o anchetă. Învăţătoarea susţine că nu este vocea ei pe înregistrare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Eugenia Dobrescu este învăţătoarede 38 de ani. Acum predă la clasa a II-a de la Şcoala Generală nr 4 din Braşov. Unul dintre elevi a povestit acasă despre comportamentul învătoare, iar părinţii au decis să o înregistreze. Oamenii au fost şocaţi de ce au auzit.

„Ia şi scrie, că te strâng de gât! Ia şi scrie, că te mănânc! Nu face aşa că te duc în grădina zoologică, acolo te duc! Ia şi scrie! Până nu scrii tot pe caiet, nu scrii nimic la tablă! Te mănânc! Te mănânc, nu alta. Ia şi scrie sim-plu! Nu ţi-e ruşine, tâmpitule ce eşti!” este una dintre înregistrări. 

„Ia vino, mă, încoa’, la mine! Umflatule! Vezi că te-ai şi îngrăşat, tragi un fund după tine!... Unde ţi-e lucrarea?”

„Taci, măi, din gură! Nu mai sări, măi, cu gura! Pe tine să nu te aud, măi, cum sari tu cu gura aia, măi nesimţitule! Pentru mine eşti gunoi în clasa asta!”, sunt alte înregistrări.

Înregistrările au ajuns şi la Inspectoratul Şcolar şi la conducerea şcolii, iar în acest moment se derulează o anchetă. Învăţătoarea susţine că nu este vocea ei pe înregistrări. „ Eu am aflat alaltăieri seara despre acest incident. Ieri dimineaţă inspectorii noştrii au mers la şcoală au vorbit cu elevii, cu învăţătoarea şi cu conducerea şcolii. S-a constitutit o comisie de disciplină la nivelul unităţii de învăţământ. Aseară a avut loc şi o întâlnire cu părinţii. Ancheta este în curs. Din primele discuţii doamna învăţătoare a declarat că nu este vocea dumneaei pe înregistrări. Comisia de la nivelul unităţii de învăţământ urmează să propună o sancţiunie. Potrivit Codului Muncii aceasta poate fi de la avertisment şi până la desfacerea contractului de muncă. Doamna învăţătoare are o vechime de 38 de ani şi aceasta este prima abatere. Sancţiunea este la latitudinea comisiei din cadrul unităţii de învăţământ“, ne-a declarat Adriana Bucur, inspector şcolar general. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările