Adoptaţi un căţel de Mărţişor. Puteţi să-l luaţi acasă sau să vă ocupaţi de îngrijirea lor de la distanţă

Adoptaţi un căţel de Mărţişor. Puteţi să-l luaţi acasă sau să vă ocupaţi
de îngrijirea lor de la distanţă

Căţeii abia aşteaptă să se împrietenească cu braşovenii. FOTOArhivă.

Braşovenii  sunt aşteptaţi sâmbătă la adăpostul din Stupini pentru a salva un câţel. Adopţia la distanţă este o premieră în România.

La 1 Martie , ora 10.30, porţile adăpostului de la Stupini din strada Merilor nr.5 se vor deschide tuturor celor care vor să ajute sau pur şi simplu să înveţe mai multe despre ce înseamnă să îngrijeşti un câine fără stăpân. Turul va dura două ore, timp în care toţi cei interesaţi vor putea să plimbe în lesă câinii pe care-i prefera, să le facă poze, să înveţe cum se pune un ham sau zgarda. Cei care doresc pot aduce şi hrană pentru aceşti căţei.

Elevi din mai multe şcoli din Braşov şi-au anunţat intenţia de a participa la această zi specială la care sunt aşteptaţi toţi braşovenii care vor să petreacă două ore ore plăcute în compania celor aproximativ 196 de câini aflaţi acum în acest adăpost, dar şi în compania altor iubitori de animale. Adopţia la Distanţă, prin care puteţi oferi hrană sau bani pentru hrana unui căţel este o premieră în România. Un simplu gest poate salva un căţel de injecţia letală.

Pe aceeaşi temă:

Toţi câinii care nu sunt de rasă vor fi sterilizaţi

Ana, fata care salvează maidanezi pe facebook

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările