Toxiinfecţie în masă la Făgăraş. 21 de copii şi trei adulţi au ajuns la spital după ce au mâncat urdă cumpărată de pe stradă

Toxiinfecţie în masă la Făgăraş. 21 de copii şi trei
adulţi au ajuns la spital după ce au mâncat urdă cumpărată de pe stradă

Pacienţii au fost transportaţi la Spitalul Municipal din Făgăraş. FOTOArhivă.

Cei 24 de pacienţi au acuzat dureri abdominale şi au avut vărsături, dar sunt acum stabili hemodinamic. Au fost transportaţi la Spitalul Municipal din Făgăraş.

21 de copii cu vârste cuprinse între 2 şi 12 ani şi trei adulţi au ajuns în această seară la Spitalul Municipal din Făgăraş cu simptome de toxiinfecţie alimentară. Oamenii au început să se simtă rău pe rând şi se pare că de vină este urda cumpărată de la un localnic care vindea brânză din poartă în poartă. Toţi pacienţi sunt vecini şi locuiesc pe străzile Dulgherului şi Clorului din Făgăraş. Oamenii au povestit că au cumpărat urdă de la aceeaşi persoană şi după ce au mâncat au început să aibă dureri abdominale şi vărsături. Starea pacienţilor este acum stabilă şi nu este necesar transferul lor la spitalele din Braşov.

„Toţi pacienţii sunt conştienţi şi stabili hemodinamic. Prezintă simptome digestive şi au fost transportaţi la spital de la mai multe locuinţe de pe străzile  Clorului şi Dulgherului din Făgăraş“, a declarat pentru news.ro, Adriana Palaghiea, purtător de cuvânt la Ambulanţa Braşov.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: