Un tânăr a fost tăiat cu sabia după ce ieşise de la Starea Civilă, unde îşi declarase copilul. Agresorii i-au blocat maşina în trafic

Un tânăr a fost tăiat
cu sabia după ce ieşise de la Starea Civilă, unde îşi declarase copilul.
Agresorii i-au blocat maşina în trafic

Zona a fost izolată de poliţişti pentru ridicarea de probe de la faţa locului Foto: Adevărul

Un atac în stil mafiot a avut loc astăzi la Brăila. Trei bărbaţi au blocat maşina în care se găsea un tânăr cu familia sa, au spart unul dintre geamurile autoturismului şi au început să îl lovească cu o sabie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de 25 de ani a trăit astăzi momente de groază împreună cu familia sa. Imediat după ce ieşise de la Starea Civilă din Brăila, unde îşi declarase copilul, bărbatul s-a trezit atacat în plină stradă.

O maşină i-a blocat autoturismul în trafic, iar din ea au ieşit trei indivizi care au spart unul dintre geamurile autovehiculului şi au început să îl lovească cu o sabie.

”Tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii i-au identificat pe cei trei bărbaţi, doi din Brăila de 35 şi 63 de ani, şi unul de 37 de ani din Buzău, bănuiţi de comiterea faptei. În cauză, va fi întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s a comis fapta”, a declarat subinspectorul Laura Dan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Tânărul atacat are tăieturi multiple, în zona feţei, umărului şi pe spate, însă, din fericire, rănile  nu sunt adânci şi nu i-au pus viaţa în pericol.

 

citeste totul despre: