Sute de articole vestimentare contrafăcute confiscate de poliţişti. Hainele purtau inscripţii şi înscrisuri ale unor mărci înregistrate

Sute de articole
vestimentare contrafăcute confiscate de poliţişti. Hainele purtau inscripţii şi înscrisuri ale unor mărci înregistrate

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 43 de ani este cercetat pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, după ce poliţiştii au descoperit peste 260 de articole vestimentare în maşina pe care o conducea, pentru care nu deţinea acte de provenienţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 18 februarie, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila l-au oprit în trafic, pe un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din judeţul Vrancea, în timp ce transporta cu un vehicul, pe Şoseaua de Centură, mai multe articole vestimentare ce purtau inscripţii şi înscrisuri ale unor mărci înregistrate şi pentru care nu deţinea documente de provenienţă.

”Cu ocazia verificărilor, s-a stabilit că bunurile aparţin unei societăţi comerciale de pe raza municipiului Bucureşti, fiind ridicate în vederea confiscării 263 de articole vestimentare, dintre care 50 de articole purtau inscripţii şi înscrisuri ale unor mărci înregistrate”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Reprezentantul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: