Nu e de glumă cu deţinerea sau comercializarea fără forme legale a peştelui. Un brăilean a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare

Nu e de glumă cu
deţinerea sau comercializarea fără forme
legale a peştelui. Un brăilean a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu
executare

Deţinerea sau comercializarea ilegală de peşte este infracţiune Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii brăileni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei emis de Judecătoria Brăila pe numele unui tânăr de 37 de ani, care a comercializat ilegal peşte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 30 mai, poliţiştii Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru l-au depistat, în satul Spiru Haret, comuna Berteştii de Jos, pe un localnic de 28 de ani, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate.

Judecătoria Brăila a emis pe numele acestuia, la data de 25 mai, un mandat de executare a pedepsei de 2 ani, 3 luni şi 10 zile închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru l-au mai depistat, pe raza comunei Tufeşti, pe un bărbat de 37 de ani, din localitatea Tufeşti, pe numele căruia a fost emis mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

”Pe 29 mai, Judecătoria Brăila a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, transport sau comercializare fără forme legale a peştelui”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila. Cei doi bărbaţi au fost încarceraţi la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările