Inconştientul: ziua şi şoferul fără permis auto la volan

Inconştientul: ziua şi şoferul fără permis auto la volan

Bărbatul nu avea permis de conducere. FOTO: N.Butnaru

Nu există zi de la Dumnezeu ca pe şoselele Brăilei să nu fie prins un inconştient, fie beat la volan, fie cu permisul suspendat. Ieri, un şofer de microbuz era şi beat şi fără carnet. Astăzi, încă unul a picat în plasa poliţiştilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Măxineni l-au oprit în trafic pe un bărbat de 39 de ani, din localitatea Corbu-Vechi, comuna Măxineni, în timp ce conducea autoturismul, pe o stradă din comună, fără să fie posesor al permisului de conducere.
Faţă de acesta a fost întocmit dosar penal, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 (republicată).
De altfel, lucrători din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier au acţionat pe arterele rutiere din municipiul şi judeţul Brăila pentru constatarea de contravenţii şi prevenirea, respectiv, combaterea infracţiunilor rutiere.
Poliţiştii au constatat 55 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 15.950 de lei, şi au ridicat în vederea suspendării 5 permise de conducere.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: