Doi tineri şi-au împărţit pumni în stradă, după ce s-au şicanat în trafic şi s-au tamponat reciproc cu maşinile

Doi tineri şi-au
împărţit pumni în stradă, după ce s-au şicanat în trafic şi s-au tamponat
reciproc cu maşinile

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit în trafic între doi şoferi, ce a culminat cu tamponări şi o bătaie între protagoniştii incidentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 10 octombrie, poliţiştii au intervenit pe strada Calea Călăraşilor din Brăila, unde fuseseră anunţaţi că are loc o bătaie între doi şoferi. Un tânăr de 29 de ani, din localitatea brăileană Vărsătura, şi altul de 24 de ani din Brăila au început să se şicaneze în trafic, iar la un moment dat lucrurile au degenerat, cei doi şoferi ajungând să se tamponeze reciproc.

O a treia maşină a fost avariată în urma manevrelor imprudente efectuate de cei doi şoferi. Pentru cei doi tineri nu a fost suficient, astfel că au oprit maşinile şi au început să se lovească reciproc cu pumnii. Cel mai mult de suferit a avut tânărul de 29 de ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cel de-al doilea tânăr a fost dus la Poliţie pentru audieri. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe

citeste totul despre: