Doi brăileni au primit pedepse cu executare pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. La ce pedepse i-au condamnat judecătorii

Doi brăileni au
primit pedepse cu executare pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. La ce
pedepse i-au condamnat judecătorii

Foto: arhivă Adevărul

Doi tineri, cu vârsta de 28 şi 36 de ani, au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, după ce Judecătoria Însurăţei şi Judecătoria Brăila i-au condamnat la pedepse privative de libertate pentru că au făcut scandal în public.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 5 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei l-au depistat pe raza oraşului, pe un tânăr, în vârstă de 28 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis la data de 04.02.2019 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 6 luni pentru comiterea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

”În aceeaşi zi, a fost depistat şi un bărbat, în vârstă de 36 de ani, pe numele acestuia, Judecătoria Brăila a emis, tot la data de 04.02.2019, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an, 7 luni şi 20 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Cei doi brăileni au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările