Consumul de chimen previne sau tratează COVID-19? Răspunsul specialiştilor

Consumul de chimen
previne sau tratează COVID-19? Răspunsul specialiştilor

Foto: arhivă Adevărul

O informaţie circulă online în această perioadă cu privire la efectul seminţelor de chimen asupra coronavirusului. Specialiştii Ministerului Sănătăţii vin cu câteva recomandări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consumul excesiv al oricărui tip de aliment poate produce efecte nedorite. O informaţie falsă circulă online în această perioadă cu privire la efectul seminţelor de chimen asupra coronavirusului.

”Nu cădeţi pradă soluţiilor miraculoase apărute pe internet deoarece acestea vă pot pune sănătatea în pericol”, precizează reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică.

Pentru un stil de viaţă sănătos, este recomandat să aveţi o alimentaţie echilibrată, care include fructe şi legume. Chiar dacă este necesar să stăm în casă în această perioadă, este important să facem activitate fizică.

”Luaţi pauze de la a sta jos, mergeţi prin casă sau faceţi exerciţii fizice uşoare. Mişcarea regulată reduce din tensiunea musculară şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui”, susţin reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: