Cazul înfiorător al copilei de 12 ani răpite din curtea casei şi violate. Atacatorul s-a răzbunat astfel pe tatăl fetiţei

Cazul înfiorător al copilei de 12 ani răpite din curtea casei şi violate. Atacatorul s-a răzbunat astfel pe tatăl fetiţei

Leonard Iordache este dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă Foto: obiectivbr.ro

Un recidivist eliberat condiţionat din închisoare a şocat o ţară întreagă după ce a mers la un amic, iar după o discuţie contradictorie cu acesta i-a răpit fiica de 12 ani şi a batjocorit-o ca să se răzbune pe el.

Ştiri pe aceeaşi temă

Curtea de Apel Galaţi a hotărât, pe 16 iulie, să rejudece cazul şocant al unui brăilean de 40 de ani, condamnat iniţial de Judecătoria Brăila la 6 ani de închisoare pentru viol. 

Judecătorii au luat această decizie după ce prima instanţă a omis să se pronunţe asupra uneia dintre acuzaţiile aduse de procurori, respectiv lipsire de libertate în mod ilegal, după cum ne-a declarat judecătorul Cosmin Răzvan Mihăilă, preşedintele Curţii de Apel Galaţi.

Pe 20 octombrie 2018, toţi poliţiştii din Brăila au intrat în alertă după ce un bărbat de 43 de ani a sesizat faptul că fiica sa de doar 12 ani a dispărut din faţa casei unde se juca. 

Cu doar câteva minute înainte, bărbatul fusese vizitat de un amic de-al său, Leonard Iordache (40 de ani), acesta devenind principalul suspect în cazul dispariţiei copilei.

Tatăl fetiţei a postat atunci mesaje pe reţelele de socializare şi a apelat la prieteni pentru a o căuta, numeroşi brăileni mobilizându-se pentru a da de urma copilei dispărute. 

“Vecinii susţin că fetiţa a fost văzută în compania unei persoane, aceasta fiind un vechi prieten al tatălui ei. Bărbatul fost prieten al tatălui, pe numele lui Leonard Iordache, a fost văzut în preajma fetiţei. Rog cine are informaţii sau cine a văzut-o pe fetiţă să apeleze serviciul de poliţie. Tatăl e disperat să îşi găsească fetiţa”, este unul dintre mesajele postate pe Facebook de către unul dintre cunoscuţii tatălui copilei.

O zi mai târziu, fetiţa a revenit acasă în stare de şoc şi cu hainele murdare de sânge. Micuţa a povestit că a fost răpită şi apoi violată de amicul tatălului său. Conform unor surse judiciare, agresorul a comis gestul şocant pentru a se răzbuna pe tatăl fetiţei. 

După o zi de căutări, poliţiştii l-au reţinut pe agresor pe stradă, în zona cartierului Hipodrom din Brăila. Leonard Iordache este recidivist, fiind condamnat anterior pentru furt calificat şi eliberat condiţionat de către Judecătoria Brăila pe 13 martie 2018.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările