Brăila:Spiru Buricea a fost eliberat sub control judiciar

Arestat pe data de 20 august, pentru ultraj contra bunelor moravuri, lovire şi distrugere, Spiru Buricea zis „Haret", unul dintre veteranii grupărilor brăilene, a fost pus în libertate, vineri, de către judecători.

Ştiri pe aceeaşi temă

Măsura survine după ce Buricea a pierdut recursul declarat împotriva arestării preventive.

„Buricea Spiru a solicitat eliberarea sub control judiciar, iar cererea i-a fost admisă de către instanţă. A fost pus de îndată în libertate, însă i s-a aplicat interdicţia de a părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile", a precizat purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Brăila, Ciprian Butnaru.

În vârstă de 59 de ani, Spiru Buricea este acuzat că a provocat scandal public în zona Trecerii bac Brăila- Smârdan, pe 15 august, că a urcat pe capota unui BMW şi că a lovit trei persoane, dintre care două femei.

Incidentul a avut drept punct de plecare protestul pasagerilor de pe bac cărora li se percepuse „tarif de noapte", aproape dublu decât cel de zi.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările