Brăila: Laurette Atindehou, fotomodel brăilean de talie internaţională

Brăila: Laurette Atindehou, fotomodel brăilean de talie internaţională

Brăila: Laurette Atindehou, fotomodel brăilean de talie internaţională

Mulatra a reprezentat România la finala mondială “Top Model of the World” şi a apărut în revista italiană “7 magazine”


Profil

Născută.28 decembrie, 1983, Brăila
Studii. Facultatea de Drept, Galaţi
Ocupaţie. Asistent TV
Familie. un frate

La doar 25 de ani, ambiţioasă, convingătoare şi mereu în centrul atenţiei, frumoasa Laurette Atindehou are o carieră strălucită în modelling.

Manechinul român cu rădăcini africane se mândreşte cu un chip frumos şi o siluetă perfectă după care ar râvni multe femei: 1,78 înălţime, 87 cm. bust, 62 cm. talie şi 90 cm. şoluduri. Fotomodelul are în palmares o multitudini de premii şi participări în concursuri de profil.

Anul trecut, Laurette a reprezentat România la concursul de frumuseţe “Miss Tourism International” din Malaezia şi tot anul trecut a participat la finala mondială “Top Model of the World”, care a avut loc în Egipt, Hurghada.

“M-am luptat cu peste 50 de frumuseţii de pe tot mapamondul. Am reuşit totuşi să ocup un loc în Top Ten - Top Model Of The World”, ne spune mândră Laurette.

Înainte de a ajunge fotomodel internaţional, Laurette a participat şi câştigat concursuri ca Miss Brăila, Miss Winmarkt sau Miss România.

În România, frumoasa mulatră a participat la prezentările celor mai importanţi desineri, Cătălin Botezatu, Oana Săvescu, Liza Panait, Laura Olteanu, Mihai Albu ori Rita Mureşean. Din 2004 a participat la toate ediţiile Bucharest Fashion Week.

Italienii i-au făcut calendar

Laurette Atindehou este pe coperta primului număr al revistei “7 magazine”, apărut în Italia dar şi protagonista calendarului online, www.7magazine.it, cu acelaşi nume.

“Piero Pace, directorul revistei „7magazine” mi-a propus să pozez pentru ei. A fost prima dată când am pozat într-un calendar”, ne-a mai spus frumoasa Laurette.

Călătoria lui Laurette Atindehou în lumea modei a început la Brăila, pe când avea 15 ani. „La îndemnul mamei mele m-am hotărât să mă înscriu la cursurile de modeling şi de actorie de la Casa Armatei”, îşi aminteşte mulatra.

În urma cursului de modeling a reuşit să câştig mai multe concursuri de frumuseţe pe plan local, iar apoi la îndemnul instructoarei, a reuşit încetul cu încetul să pătrundă pe piaţa modelingului din Capitală.

Prezenţă exotică, chip seducător şi un zâmbet superb, Laurette ştie ce vrea de la viaţă. Spune cu modestie că „cea mai mare realizare” pentru ea înseamnă familia.

Voi fi cu adevărat împlinită atunci când voi fi soţie şi mamă”, conchide frumoasa mulatră.

Laurette Atindehou poate fi văzută în emisiunea „La şuetă cu Bahmu”, de luni până vineri, începând cu ora 15.00.

Întrebări şi răspunsuri

Moldelingul este trecător, ce ti-ai propus să faci în viitor?

L.A.: „Îmi doresc să am propria emisiune de fashion sau poate chiar una mondenă. Sper din tot sufeltul ca într-o zi să reuşesc acest lucru. Până atunci, însă poate îmi voi pune pe picioare o afacere în Bucureşti. Vreau ca în două, trei luni să fie gata. Încă nu vă spun despre ce este vorba, o să fie o surpriză”

De curând ai intrat şi în lumea muzicală, de ce?

L. A.: „Da este adevarat. Cânt pentru că îmi place. Am o piesă care este în promovare, se numeste „Cristal heart” şi este compusă de Adrian Cristescu. Pregătesc încă cinci noi piese cu care sper să îi încânt pe cei care mă vor asculta. Pentru mine televinizune, modelingul şi muzica se îmbină perfect”

ce-i place

Îi place să călătorească deoarece adoră să cunoască locuri şi oameni noi, culturi ori tradiţii. Cel mai mult a impresionat-o Grecia, unde a fost de curând pentru prima dată, prin mâncărurile lor, bunătatea oamenilor. Tradiţiile şi muzica grecilor au fascinant-o pe loc pe frumoasa mulatră.

ce nu-i place

„Nu-mi place să văd cum oamenii se înrăiesc din ce în ce mai mult. Detest minciuna, invidia şi răutăţile. Urăsc frigul, mi-ar plăcea să merg şi să trăiesc într-o ţară unde este mereu cald. Nu îmi plac oameni care în faţa îţi zâmbesc, iar după ce întorci spatele te vorbesc de rău”, spune Laurette


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: