VIDEO Faza de milioane care a stârnit hohote de râs. Ce au păţit doi români care au vrut să bea bere pe un garaj

VIDEO Faza de milioane care a stârnit hohote de râs. Ce au păţit doi români care au vrut să bea bere pe un garaj

Tinerii au încercat să urce pe garaj FOTO botosaneanul.ro

Doi tineri din Botoşani au fost protagoniştii unei întâmplări desprinse parcă din filmele de comedie sau clipurile cu faze de râs care circulă pe internet. După ce s-au chinuit minute în şir să urce o bere pe un garaj s-au prăbuşit peste maşinile parcate în hohotele de râs ale trecătorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieri la amiază doi tineri din municipiul Botoşani s-au gândit să bea o sticlă de bere la 2 litri în aer liber. Atunci le-a venit şi o idee năstruşnică, fiind probabil deja în stare de ebrietate. 

Mai precis, s-au decis să bea berea pe un garaj din cartier. Unul dintre aceştia a reuşit să urce din prima pe garaj, căţărându-se pe cupola unui autoturism. Cel de-al doilea însă a solicitat ajutorul primului. Urcat tot pe cupola unui autoturism cel de-al doilea protagonist al întâmplării, după ce a urcat berea pe acoperiş s-a chinuit minute în şir să se caţere pe acoperiş.

 Nici măcar strădania prietenului de pahar nu l-a ajutat foarte mult. Din contră la un moment tânărul care nu reuşea să urce, într-o forţare de ultim moment se prăbuşeşte peste autoturismul parcat şi îl trage şi pe partenerul său direct peste cupola maşinii şi mai apoi pe asfalt. Întâmplarea a stârnit hohotele de râs ale trecătorilor care au şi filmat păţania.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările