VIDEO Carmen Avram, atac la Dacian Cioloş: Îmi cer iertare în numele acelui comisar european care spune că este român

VIDEO Carmen Avram, atac la Dacian Cioloş: Îmi cer iertare în numele acelui comisar european care spune că este român

Carmen Avram (lângă Petre Daea) pe scena de la Popăuţi înainte de discurs FOTO btonline

Fosta jurnalistă Carmen Avram, actual candidat pe listele PSD la alegerile europarlamentare, a lansat un atac la adresa lui Dacian Cioloş în faţa agriculturilor şi fermierilor adunaţi la un târg agro-zoo din Botoşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă şi duminică la Staţiunea de Cercetare a Ovinelor şi Caprinelor de la Popăuţi, situată la 10 kilometri de municipiul Botoşani, a avut loc un târg agro-zoo care a reunit fermieri din Moldova. În jurul orei 13.00, târgul a fost vizitat de ministrul Agriculturii, Petre Dae,a însoţit de candidatul PSD la europarlamentare Carmen Avram, dar şi de parlamentari botoşăneni. În timpul vizitei, Carmen Avram a lansat un atac la adresa politicilor Uniunii Europene şi a lui Dacian Cioloş, pe care-l învinuieşte că ar fi negociat subvenţii mici pentru agriculorii români. 
 
”Aş vrea să-mi cer iertare în numele acelui comisar european, pe nume Dacian Cioloş”

După ce a vizitat tarabele cu produse traduţionale dar şi boxele expoziţionale cu oi, vaci şi miei, Carmen Avram a urcat pe o scenă amplasată în centrul târgului lângă mesele cu mici şi bere şi a ţinut un discurs fermierilor şi tuturor celor veniţi să se distreze. Printre altele a declarat că ”pământul românesc este sacru” şi l-a atacat pe Dacian Cioloş spunând că din cauza lui fermierii români au cele mai mici subvenţii din Europa. 
 

”Aş vrea să-mi cer iertare, de exemplu, în numele acelui comisar european pe nume Dacian Cioloş, care spune că este român şi care în 2013 a negociat pentru dumneavoastră cele mai proaste subvenţii din Uniunea Europeană.”, a declamat Carmen Avram. 
 
Imediat după aceea candidatul PSD la europarlamentare a atacat şi politicile supermarketurilor. ”Aş vrea să-mi cer iertare şi în numele acelor supermarketuri care vă fac să treceţi prin clipe umilitoare când trebuie să mergeţi şi să-i convingeţi că marfa dumneavoastră merită să ajungă pe rafturi  şi ei vă resping sau vă pun să negociaţi atât de dur de parcă le-aţi da gratis”, a mai spus Avram. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările