Un bătrân a murit înecat cu mâncare, într-un mall din Botoşani. Scena s-a petrecut sub ochii a zeci de martori care filmau

Un bătrân a murit înecat cu mâncare, într-un mall din Botoşani. Scena s-a petrecut sub ochii a zeci de martori care filmau

Foto: Captura video

Un bătrân de 81 de ani a căzut ca secerat, sâmbătă după-amiază, în timp ce se afla la o masă în zona food-court din Uvertura Mall, Botoşani.

Potrivit datelor transmise de Monitorul de Botoşani, bătrânul s-a înecat cu o bucată de mâncare şi, până să primească ajutor de la ceilalţi oameni din jur, s-a sufocat.
 
Din câte se pare, zeci de martori filmau cu telefoanele mobile, în loc să-i acorde ajutor, sau stăteau la mese, unde au continuat să mănânce. 
 
La faţa locului a ajuns în scurt timp echipajul SMURD cu medic, cadrele medicale începând manevrele de resuscitare imediat, chiar între mese. Bătrânul a fost resuscitat zeci de minute, după care medicii l-au luat şi transportat la Urgenţe, în speranţa că îl vor putea readuce la viaţă, deşi bătrânul nu avea puls. 
 
„Din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Probabil a fost o asfixie mecanică, cu un bol alimentar. S-a făcut tot ce e omeneşte posibil, dar inima nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD, potrivit Monitorul de Botoşani.
 
Conform sursei citate, singura rudă a bătrânului, care se afla în oraş, era nepotul lui, care mâine ar fi trebuit să îşi serbeze majoratul. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările