Poliţia chemată la o secţie de votare din Botoşani. Numele a două partide au fost scrise în toate cabinele de vot

Poliţia chemată la o secţie de votare din Botoşani. Numele a două partide au fost scrise în toate cabinele de vot

Preşedinta secţiei de votare a raportat incidentul FOTO botosaneanul

Preşedinta unei secţii de votare din judeţul Botoşani a chemat Poliţia reclamând un incident electoral. Reprezentanţii secţiei au descoperit insctripţionate, în toate cabinele de vot, numele a două partide.

Ştiri pe aceeaşi temă

Singurul incident electoral, până în prezent, semnalat la Botoşani a avut loc la o secţie de votare din satul Cătămărăşti, comuna Mihai Eminescu, în apropiere de municipiul Botoşani. Preşedinta secţiei de votare a chemat Poliţia după ce a văzut că în toate cabinele de vot se află inscripţionată denumirea a două partide politice ai căror candidaţi se află înscrişi în cursa pentru prezidenţiale. Poliţiştii au demarat cercetările şi a fost sesizat şi Biroul Electoral Judeţean. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Alegeri prezidenţiale 2019. Primele incidente. Doi şoferi care trebuiau să transporte buletinele de vot la secţii au fost găsiţi băuţi
S-a lansat RezultateVot.ro, platforma care pune gratuit la dispoziţie datele publice despre alegerile din România în timp real

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: