Caz extrem de cruzime. Cum a fost mutilat un câine ciobănesc, abandonat ulterior pe marginea drumului

Caz extrem de cruzime. Cum a fost mutilat un câine ciobănesc, abandonat ulterior pe marginea drumului

Câinele a fost îngrijit de veterinari FOTO botosaneanul.ro

Poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi într-un caz extrem de cruzime îndreptată împotriva unui animale. Un câine ciobănesc a fost mutilat, fiindu-i tăiaţi dinţii cu un flex. Animalul a fost găsit abandonat pe străzi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii botoşăneni anchetează un caz grav de cruzime împotriva animalelor. Este vorba despre un câine ciobănesc malinois mutilat şi abandonat. Câinele a fost găsit de poliţişti în satul Călugărenii Vechi, comuna Ungureni. Animalul se refugiase în curtea unei localnice. 

Câinele a fost lăsat în grija unor medici veterinari care sunt implicaţi în acţiuni benevole pentru protecţia şi îngrijirea animalelor abandonate şi abuzate. Veterinarii au scos la iveală o realitate cruntă. Câinele, un exemplar cu o vârstă înaintată, a fost mutilat crunt. 

Mai precis, i-au fost tăiaţi toţi dinţii cu un flex. ” Nu ştim de ce, nu ştim cum, însă doar ne gândim cum să supui la o asemenea durere un animal. Cu toţii cunoaştem durerile cumplite de dinţi şi măsele , o singura inflamaţie de pulpă dentară poate da nişte dureri înfiorătoare şi toţi am experimentat această durere măcar o dată, toate pulpele dentare, zonele cu o sensibilitate extrem de ridicată, au fost desfăcute”, au precizat pentru botosaneanul.ro, veterinarii de la Clinica Triovet. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările