Botoşani: Drogaţi în vacanţă

Botoşani: Drogaţi în vacanţă

Evenimentul de Botoşani

Medicii de la Unitatea de Primire a Urgenţelor au fost asaltaţi, pe perioada vacanţei, de adolescenţi ajunşi în stare critică după ce s-au drogat cu ierburi. Numărul adolescenţilor drogaţi cu astfel de ierburi creşte alarmant de la o zi la alta, după ce tinerii au constatat că acest surogat este uşor de achiziţionat. Citiţi cele mai interesante articole în revista presei locale.

Drogati in vacanta 

Medicii de la Unitatea de Primire a Urgentelor au fost asaltati, pe perioada vacantei, de adolescenti ajunsi in stare critica dupa ce s-au drogat cu ierburi. Numarul adolescentilor drogati cu astfel de ierburi creste alarmant de la o zi la alta, dupa ce tinerii au constatat ca acest surogat este usor de achizitionat.

Mai multe detalii în Evenimentul de Botoşani


Suparare in scoli de la premiile de pensionare

Cadrele didactice care au iesit la pensie sunt nemultumite de numarul salariilor pe care le primesc la final de activitate. Unii profesori sau invatatori s-au gandit chiar sa-si convinga in instanta angajatorii sa scoata mai multi bani pentru acest moment, al pensionarii.

Citiţi articolul complet în Evenimentul de Botoşani


Turul Ciclist al Romaniei va trece, pentru a cincea oara, prin Botosani

Turul Cilist al Romaniei va trece si in 2010 prin Botosani, a declarat, in exclusivitate pentru BotosaniNews, presedintele de onoare al Federatiei Romane de Ciclism, fostul senator conservator de Botosani, Gavrila Vasilescu. Potrivit acestuia, editia din acest an ar urma sa aiba startul de la Suceava si sosirea la Constanta, insa detaliile traseulului inca nu sunt stabilite.

Citiţi mai departe pe www.botosaninews.ro


9 persoane depistate muncind la negru

În decursul lunii ianuarie, angajaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă au depistat un număr de 9 botoşăneni din care 7 femei, care îşi desfăşurau activitatea la diversi angajatori, fără a avea şi contracte legale de muncă încheiate în acest sens. Au fost sancţionaţi un număr de 9 angajatori, valoarea totală a amenzilor fiind de aproape 20.000 de lei.

Articolul complet pe www.martorincomod.ro


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: