A treia zi de proteste la Botoşani. Sunt tot mai puţini participanţi

A treia zi de proteste la Botoşani. Sunt tot mai puţini participanţi

Protestatarii ajunşi în Piaţa 1 Decembrie FOTO Cosmin Zamfirache

A treia zi de proteste la Botoşani. Numărul celor care s-au revoltat împotriva restricţiilor a scăzut drastic. Miercuri seară doar câteva zeci de tineri au mai ieşit în stradă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri seară, începând cu ora 18.30, a fost organizat la Botoşani un nou protest împotriva restricţiilor şi a obligativităţii purtării măştii sanitare. Numărul protestatarilor a scăzut însă mult faţă de cel înregistrat la începutul săptămânii. Dacă luni se adunau în faţa Prefecturii peste 500 de oameni, astăzi au fost prezenţi doar câteva zeci, majoritatea adolescenţi. 

Protestatarii s-au adunat în zona Pietonalului Unirii şi apoi au continuat marşul pe străzile oraşului, cu steaguri şi pancarte. Majoritatea scandau ”Libertate, libertate” sau cereau ”puşcărie„ pentru cei care fură statul român. Protestatarii au mers direct pe carosabil flancaţi de jandarmi şi având ca ante-mergător o maşină de poliţie. Din această cauză circulaţia a fost îngreunată pe Calea Naţională, principala arteră de circulaţie a oraşului. La protest au participat în mare parte tineri.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările