Ţeapă de proporţii dată unui magazin online. Bunuri de 300.000 de lei cumpărate cu vouchere false

Ţeapă de proporţii dată unui magazin online. Bunuri de 300.000 de lei cumpărate cu vouchere false

În urma percheziţiilor au fost găsite mai multe bunuri FOTO Poliţia Română

Doi bărbaţi din Botoşani şi o femeie din Bacău sunt acuzaţi că au dat ţepe online unui magazin de mobilă şi amenajări interioare. Aceştia foloseau date false şi vouchere, în mod fraudulos, pentru a cumpăra mobilă şi electrocasnice scumpe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii botoşăneni au făcut, joi, mai multe percheziţii domiciliare în judeţele Botoşani şi Bacău. Aceştia se află pe urmele unui grup care păcăleau magazinele online cu date şi vouchere false. Prejudiciul creat a fost de 300.000 de lei.

Ţepe date online
 
Poliţiştii au descoperit că în perioada septembrie -noiembrie a acestui an, doi bărbaţi de 24 şi 58 de ani din Botoşani dar şi o femeie de 23 de ani din Bacău şi-au făcut numeroase conturi pe platforma online a unui magazin cu mobilă şi decoraţiuni interioare. 

Apoi au cumpărat de aproximativ 300.000 de lei, fiind plasate în jur de 500 de comenzi. Cumpărăturile era realizate însă cu date de identificare şi vouchere false. În urma percheziţiilor poliţiştii au descoperit în locuinţele suspecţilor mobilier, îmbrăcăminte, încălţăminte, drone şi electrocasnice cumpărate fraudulos. Cei doi bărbaţi au fost plasaţi în arest preventiv şi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de fraudă informatică şi fals informatic.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările