Un bărbat din Neamţ a sărit din autobuzul în mers, terorizat de strigătele iubitei sale

Un bărbat din Neamţ a sărit din autobuzul în mers, terorizat de strigătele iubitei sale

Bărbatul a profitat de faptul că autobuzul avea uşile deschise şi că a încetinit pentru a sări FOTO: Adevărul/Arhivă

Un incident rupt parcă din filmele de comedie a avut loc ieri dupa-masă într-un autobuz din municipiu. Un tânăr din Neamţ, terorizat de strigătele iubitei sale a sărit din mijlocul de transport în comun care se afla în mers. În urma săriturii acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă


Incidentul a avut loc ieri după-masă pe strada Independenţei. Bărbatul de 26 de ani din Neamţ a urcat în autobuz în Viişoara alături de iubita sa cu care s-a certat aprig pe tot parcursul drumului.

Terorizat de ţipetele iubitei, bărbatul a sărit din autobuzul în mers, lovindu-se la spate de o maşină parcată  în care a ricoşat. Constatând că rănile provocate de săritură nu sunt tocmai minore, bărbatul a chemat salvarea, care i-a acordat îngrijirile medicale necesare.

Unul dintre vinovaţii acestui incident pare să fie nu bărbatul, ci tocmai şoferul autobuzului, care circula cu uşile deschise, lucru interzis şi chiar periculos pentru pasagerii săi.


Vă mai recomandăm:

Un accident stupid i-a curmat viaţa unui şofer profesionist din Mureş

Trecerile la nivel cu calea ferată „au ucis” două persoane şi au rănit grav alte două în 2012-2013

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările