Sala Polivalentă, modernizată şi cu capacitatea mărită

Sala Polivalentă, modernizată şi cu capacitatea mărită

Sala Polivalentă nu prea a avut parte de modernizări în ultimii ani FOTO: Bianca Sara

Anul viitor, Sala Polivalentă din Bistriţa va fi cel mai probabil modernizată, a anunţat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele de Consiliu Judeţean Radu Moldovan. Acesta a spus că ar vrea ca odată cu modernizarea să se mărească şi capacitatea.

Ştiri pe aceeaşi temă

În următoarele două săptămâni se va lucra la un studiu de fezabilitate pentru modernizarea Sălii Polivalente din Bistriţa, a precizat luni preşedintele de Consiliu Judeţean Radu Moldovan. Studiul este finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Radu Moldovan a spus că pe lângă modernizare îşi doreşte să se mărească şi capacitatea sălii, iar acest studiu va arăta dacă acest lucru este posibil. Următorul pas este o cerere de finanţare înaintată Ministerului Dezvoltării.

”Sunt încrezător că la anul va intra în reabilitare”, a declarant preşedintele de Consiliu Judeţean Radu Moldovan.

În anul 2010, Sala Polivalentă a avut parte de lucrări de modernizare de 350.000 de lei. Atunci s-a schimbat podeaua, s-a completat sistemul de iluminat şi s-a înlocuit sistemul de încălzire. Au fost de asemenea recondiţionate scaunele din tribună.

Aceste lucrări nu au fost însă suficiente, existând în momentul de faţă şi probleme la acoperiş, astfel că atunci când plouă cei care îşi desfăşoară activităţile în Sala Polivalentă trebuie să se înarmeze cu găleţi.

Vă mai recomandăm:

Povestea doamnelor în ghete cu crampoane

Nicolae Manea susţine că mai are de luat de la Gloria Bistriţa 250.000 de euro


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările