Primarul din Sângeorz Băi, cercetat penal pentru că şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, a câştigat un nou mandat: „I-am ciuruit”

Primarul din Sângeorz Băi, cercetat penal pentru că şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, a câştigat un nou mandat: „I-am ciuruit”

Primarul Traian Ogâgau

Primarul localităţii Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, cecetat penal pentru că şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi, a câştigat încă un mandat. ”Deci, i-am ciuruit”, a afirmat primarul, care a ieşit apoi în faţa sediului primăriei unde s-au adunat sute de oameni care au cântat, au ascultat muzică şi l-au felicitat.

Primarul localităţii Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, a câştigat încă un mandat, anunţul fiind făcut pe pagina sa de Facebook. În filmare se vede cum zeci de persoane sunt în interiorul Primăriei, fără a purta mască de protecţie.
Când a fost anunţat că a câştigat alegerile, prezentându-i-se rezultatele pe diferite secţii de votare, Ogâgău a firmat: ”Deci, i-am ciuruit”.
 
Ulterior, Ogâgău a ieşit în faţa Primărei unde s-au strâns sute de localnici care aplaudau, îi scandau numele, ascultau muzică şi dansau, fără a respecta nicio măsură de distanţare fizică sau de protecţie sanitară.
 
”Astăzi este o nouă zi istorică pentru oraşul ostru. Vreau să felicit toţi competitorii şi să le transmitem să le fie ruşine pentru campania pe care au făcut-o şi pentru modul mârşav. Tot ce a fost mai greu a trecut, rezultatele finale încă nu le ştim, dar un lucru este clar: Am reuşit împreună”, a afirmat primarul, în uralele mulţimii, relatează News.ro.
 
Primarul este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, pentru că şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi.
 

Vă mai recomandăm 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările