Fosta candidată la parlamentare Anca Cîrcu a picat Bac-ul a doua oară. De vină este sistemul „neperformant şi prăfuit”

Fosta candidată la parlamentare Anca Cîrcu a picat Bac-ul a doua oară. De vină este sistemul „neperformant şi prăfuit”

Ancuţa Cîrcu a terminat anul acesta liceul, după ce în adolescenţă şi-a abandonat studiile FOTO: Facebook

Pentru a doua oară, fosta  candidată la parlamentare, a picat examenul maturităţii. Materiile care i-au dat bătăi de cap brunetei şi în prima sesiune şi în cea de toamnă au fost matematica şi fizica.

Ştiri pe aceeaşi temă


2 şi 3, acestea sunt notele obţinute de Ancuţa Cîrcu în a doua sesiune a examenului de Bacalaureat la Matematică şi respectiv Fizică. Asta după ce în vară, dezamăgită de rezultatele catastrofale din prima sesiune, promitea că se pune cu burta de carte.

Dacă la prima sesiune a recunoscut că nu prea a învăţat, ocupându-şi timpul cu alte lucruri, acum, Ancuţa Cîrcu dă vina pe sistem, pe care-l numeşte „neperformant” şi „prăfuit” care produce eşecuri pe bandă rulantă şi schingiuieşte vieţile unor tineri.

„Da, am căzut examenul de Bacalaureat, ăsta este un fapt cert din viaţa mea acum. Nu cred că sunt singura „minune”, nu sunt singurul om căruia i s-a întâmplat asta. Îmi asum orice eşec, în situaţia mea sunt mii de oameni, mii de elevi, mii de părinţi cu inimile zdrobite,” a mai spus Ancuţa Cîrcu pe pagina sa de  Facebook.

Ancuţa Cîrcu a absolvit anul acesta, când a împlinit 30 de ani, Liceul Tehnologic din Feldru la seral, specializându-se în industria textilă.În prima sesiune fosta candidată la parlamentare a obţinut nota 6 la Limba şi literatura română, 2 la Matematică şi 3 la Fizică.

 

Vă mai recomandăm:

Lupta dintre Vadim şi Anca Cârcu se mută în instanţă

Filiala bistriţeană a PRM se dezice de Anca Cârcu
 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările