750.000 de lei pentru o fântănă arteziană cu „floare energetică”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fântâna arteziană a costat 750.000 de lei FOTO: Bianca Sara
Fântâna arteziană a costat 750.000 de lei FOTO: Bianca Sara

Joi seara a fost inaugurată o fântână arteziană într-una din intersecţiile municipiului. Primăria Bistriţa a scos din vistierie pentru această construcţie cu o „floare energetică” în centru nu mai puţin de 750.000 de lei.

Fântâna arteziană din sensul giratoriu al intersecţiei străzilor Axente Sever, Mărăşeşti, Panait Cerna şi Gheroghe Pop de Băseşti a fost inaugurată joi seara, în prezenţa primarului Ovidiu Creţu.

Designul abstract l-a pus în dificultate pe primarul Ovidiu Creţu care a asemuit construcţia cu o „floare energetică”.

„Tema centrală este o floare, o floare de oţel sau am putea spune o floare energetică,pentru că ea are multe simboluri”, a precizat primarul Ovidiu Creţu, despre fântâna arteziană ce a scos din vistieria municipalităţii nu mai puţin de 750.000 de lei.

Constructorul a avut nevoie de un an şi jumătate pentru amenajarea sensului giratoriu, care include şi pavaj, băncuţe pentru odihnă, spaţii verzi şi un mini-bazin circular.



Vă mai recomandăm:

Un monument „aminteşte” de ororile la care au fost supuşi evreii acum 70 de ani. Din părul evreilor se făceau cizme, iar cenuşa lor era transformată în îngrăşământ

Primul monument din ţară dedicat exodului saşilor transilvăneni, inaugurat toamna aceasta la Bistriţa

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite