Vrăbiuţe la un pas de moarte, noua „reclamă de sărbători“ a unui centru comercial din Baia Mare

Vrăbiuţe la un pas de moarte, noua „reclamă de sărbători“ a unui centru comercial din Baia Mare

Păsările au rămas blocate în plasa montată în magazin Foto: facebook

Unul din magazinele unui mare lanţ de hypermarketuri a ajuns în atenţia maramureşenilor, după ce conducerea magazinului a decis să monteze o plasă de prins păsări chiar pe tavanul magazinului. Din păcate, clienţii care se plimbă printre rânduri pot să vadă mai multe păsări cu se zbat pentru viaţa lor, iar conducerea are o atitudine jignitoare când clienţii întreabă ce se întâmplă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Indignată de cele văzute în centrul comercial, o băimăreancă a postat pe un site de socializare poze din care reiese politica inumană pe care magazinul o aplică animalelor. Pentru a se apăra împotriva rândunelelor, responsabilii au ales să pună o plasă deasupra rafturilor, plasă în care păsările odată prinse rămân blocate. „La Kauflandul de pe Bd.Unirii, deasupra raftului cu paste, orez etc, se află instalată o frumoasă şi utilă plasă pentru prins vrăbiuţe! Sincer, m-a durut sufletul văzând cum se zbat neputincioase aceste păsărele nevinovate!”, scrie băimăreanca pe un site de socializare.

Cerând explicaţii pentru cele văzute, femeia a primit un răspuns la care nu se aştepta. „L-am întrebat ...pe dl.director, şef de sală, de ce a instalat această cursă pentru păsărele şi a răspuns flegmatic, că aşa a vrut el! Să nu mai facă ... pe umerii oamenilor care vin la cumpărături! Dar chiar aşa, dl.şef de sală, nu găsiţi o modalitate de a astupa găurile prin care intra? Jenant!”, continuă postarea băimărencei.

Postarea femeii a avut sute de vizualizări şi la fel de multe comentarii. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările