VIDEO Vânzătoare plesnită de o clientă după ce i-a atras atenţia să poarte mască. Reacţia angajatei magazinului

VIDEO Vânzătoare plesnită de o clientă după ce i-a atras atenţia să poarte mască. Reacţia angajatei magazinului

Camera video din magazin a surprins momentul în care clienta a devenit agresivă. FOTO Captură video

Angajata unui magazin alimentar din Baia Mare a fost pălmuită de o tânără, după ce i-a cerut acesteia să folosească masca în interiorul magazinului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc luni, 20 iulie, într-un magazin alimentar din zona Pieţei Revoluţiei, din municipiul Baia Mare, şi a fost surprins de camerele video ale magazinului. 

Potrivit portalului Actual Maramureş, o tânără a intrat în magazin cu scopul de a plăti mai multe facturi, însă fără a purta mască de protecţie pe faţă, conform legii. Mai mult, după cum se poate observa în imaginile surprinse de camerele video, aceasta ţinea masca de protecţie în mână.
 
 
Una dintre vânzătoarele din magazin i-a cerut clientei să-şi pună masca pe faţă. Cum femeia s-a făcut că nu aude, vânzătoarea i-a cerut din nou să-şi pună masca, iar în discuţie a intervenit şi cealaltă vânzătoare, pentru că tânăra nu a vrut dub nicio formă să se conformeze. Vânzătoare a decis să nu o mai servească şi i-a întins înanpoi facturile. Înfuriată la culme, clienta a lovit-o cu putere pe angajata magazinului, după care a ieşit rapid din încăpere, înainte de sosirea echipei de intervenţie a firmei de pază.
 
Acum, clienta recalcitrantă riscă să fie amendată pentru faptul că încălcat legea şi a intrat într-un magazin fără mască, dar şi pentru că a agresat o vânzătoare. Angajata magazinului este decisă să facă o plângere după cele întâmplate. De altfel, poliţiştii s-au autosesizat în urma articolului publicat în presa locală băimăreană şi o caută acum pe agresoare.
„Poliţiştii s-au sesizat cu privire la imaginile apărute în articolul dvs. Se efectuează verificări urmând a se lua măsurile legale care se impun”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, pentru sursa citată..

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: