VIDEO Scandal uriaş la un liceu din Sighetu Marmaţiei. Profesor filmat în timp ce săruta o elevă minoră în clasă

VIDEO Scandal uriaş la un liceu din Sighetu Marmaţiei. Profesor filmat în timp ce săruta o elevă minoră în clasă

Un profesor de engleză din Sighetu Marmaţiei a fost filmat în timp ce săruta o elevă de clasa a IX-a chiar în sala de curs. Colegii fetei au filmat întreaga scenă şi au postat filmarea pe internet. În urma scandalului, cadrul didactic şi-a dat demisia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a fost filmat într-o sală de clasă a Liceului Tehnologic Forestier din Sighetu Marmaţiei, Maramureş, potrivit, www.vasiledale.ro. La scenă au fost martori colegii minorei, care au filmat momentul şi au postat filmuleţul pe internet. Se pare că motivul sărutului ar fi fost o notă de trecere, pentru ca minora să scape de corigenţă.

În cursul zilei de ieri, profesorul de engleză, titular, şi-a recunoscut fapta şi şi-a dat demisia.

„Este primul incident de acest gen. Profesorii sunt supuşi, la începutul fiecărui an, la anumite testări psihologice. Conducerea şcolii s-a autosesizat în acest caz, asemenea comportamente nu au ce căuta într-un context educaţional. Profesorul în cauză şi-a recunoscut fapta şi a demisionat“, a confirmat, pentru Digi24, purtătorul de cuvânt al ISJ Maramureş, Adriana Meşter. Potrivit lui Meşter, conducerea liceului a stat de vorbă şi cu eleva implicată în scandal, iar părinţii fetei au fost înştiinţaţi şi urmează ca astăzi să se prezinte la şcoală. „A fost anunţată Poliţia şi s-a apelat la sprijinul consilierului şcolar care să ofere sprijin din punct de vedere psihologic atât elevei, cât şi colectivului clasei“, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: