Trei accidente rutiere, într-o singură zi

Trei accidente rutiere, într-o singură zi

Tei accidente într-o zi

Duminică au avut loc nu mai puţin de trei acciente rutiere în Baia Mare. Trei persoane au fost rănite uşor în urma acestor evenimente, unul dintre ei ajungând la spital, pentru îngrijiri medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică dimineaţă, în jurul orei 08.30, un accident de circulaţie a avut loc la intersecţia bd. Bucureşti cu str. Culturii. Şoferul unui autoturism care a ajuns în intersecţie de pe strada Culturii, în momentul în care a efectuat virajul la dreapta pe bulevard, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism staţionat regulamentar la semafor pe bulevardul Bucureşti, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

În urma impactului, conducătorul autoturismului acroşat, un băimărean în vârstă de 49 de ani, a fost rănit uşor, însă nu a necesitat internarea în spital.

Poliţiştii au început investigaţiile pentru identificarea conducătorului auto care a părăsit locul accidentului, iar astăzi dimineaţă, la sediul Poliţiei s-a prezentat un bărbat de 34 de ani din Baia Mare care a recunoscut că a produs accidentul de circulaţie. Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunii de părăsirea locului accidentului.

Un alt eveniment rutier s-a înregistrat la nici o oră dup primul. Astfel, pe DN 18 în comuna Vadu Izei, la intersecţia cu DJ 186, conducătorul unui autoturism care se deplasa dinspre Sighetu Marmaţiei spre Giuleşti a efectuat, neregulamentar, manevra de depăşire a autoturismului din faţa sa, care se angajase în viraj la stânga, pentru a intra pe DJ 186. A intrat în coliziune cu acesta şi l-a proiectat în gardul unui local, ia în urma accidentului, conducătorul auto care a efectuat depăşirea a suferit leziuni şi a fost transportat la spitalul municipal din Sighetu Marmaţiei, unde a rămas internat sub supraveghere medicală. Niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot duminică, la ora 16.10, un conducător auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat cu autoturismul într-un copac. Accidentul s-a produs pe DJ 182C, iar autoturismul se deplasa dinspre localitatea Coaş spre Copalnic Mănăştur.

Conducătorul auto, un bărbat de 65 de ani din Coaş, a suferit leziuni uşoare şi a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 
 
Mai puteţi citi:
citeste totul despre: