Cât costă o călătorie cu mocăniţa din Maramureş. Trenul istoric, atracţia principală pentru turişti în vacanţa de Paşte şi 1 Mai

Cât costă o călătorie cu mocăniţa din Maramureş. Trenul istoric, atracţia principală pentru turişti în vacanţa de Paşte şi 1 Mai

Mocăniţa are program special de 1Mai. FOTO: Facebook Mocăniţa Steam Train

Turiştii care aleg Maramureşul ca destinaţie de 1 Mai au posibilitatea să facă o excursie de o zi cu Mocăniţa. Trenul porneşte la ora 9.00, iar turiştii pot admira peisajele de munte de pe Valea Vaserului.

Preţul unui bilet pentru o singură călătorie cu Mocăniţa la persoanele adulte este de 92 de lei, iar un pachet all inclusive, 119 lei. Pentru copii, un bilet costă între 69 şi 85 de lei, iar pentru studenţi şi pensionari între 82 de lei şi 108 lei. Pachetul all inclusive include biletul de călătorie, masa de prânz, o cafea, o băutură răcoritoare şi un produs de patiserie. 
 
„Trainicele locomotive cu abur vă vor purta din nou prin sălbatica Valea Vaserului până la staţia Paltin (km 21.6), oferindu-vă oportunitatea de a vă bucura de minunatele peisaje din Munţii Maramureşului. În staţia Paltin, pe toată durata staţionării veţi putea servi masa în locuri special amenajate, să exploraţi împrejurimile şi chiar să urmaţi un scurt traseu în natură însoţiţi de un ghid touristic”, au arătat administratorii trenului. 
 
Trenul de 1 Mai  plecă din Gara CFF Vişeu de Sus, la ora 09:00, iar turiştii care intenţionează să călătorească cu Mocăniţa trebuie să-şi facă o rezervare de loc. Biletele se pot cumpăra online cu cardul de pe site-ul http://shop.cffviseu.com:8880. 
 
După o zi în mijlocul naturii, turiştii se pot odihni la pensiunile sau hotelurile din Maramureşul Istoric, acolo unde unităţile de cazare vin cu oferte acceptabile. Preţul variază între 100 şi 120 de lei de persoană cu mic dejun inclus, iar pentru pachetul all inclusive pentru două persoane tariful porneşte de la 490 de lei şi poate ajunge la 750 de lei, pachet pentru trei, respectiv patru zile de cazare şi masă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările