Câinii fără stăpân, sterilizaţi gratuit de un ONG din Baia Mare

Câinii fără stăpân, sterilizaţi gratuit de un ONG din Baia Mare

Câinii fără stăpân vor fi sterilizaţi    Foto: Salvaţi animalele

O campanie de sterilizare a câinilor va avea loc în zilele următoare, în Baia Mare. Asociaţia „Salvaţi animalele” se implică pentru oprirea reproducerii câinilor fără stăpân. Cu această ocazie, însă, toţi cei care vor să-şi aducă aimalul de companie la sterilizat o pot face în mod gratuit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Campania se derulează între 19 şi 22 aprilie, perioadă în care caravana mobilă venită din Sibiu va poposi în Baia Mare. „Caravana ne va ajuta să facem curăţenie în oraşul nostru şi să castrăm masiv, în jur de 160-200 de câini, femele sau masculi, pe durata a patru zile, ca să stopăm cât mai mult posibil apariţia puilor pe străzile din oraş”, a spus Monika Bohoni, administratorul ONG-ului.

Zonele vizate sunt Craica şi Pirita, câinii din incinta firmelor şi orice deţinător de animale care nu îşi permite să plătească pentru castrarea unui animal. „Caravana mobila va fi amplasată în data de 19 aprilie pe strada Grănicerilor nr. 72, în spate (către intrarea Craica şi în zilele 20-22.04.18, pe strada Iazului nr. 2, lângă ecarisaj”, a mai spus ea.
„Facem apel din nou la băimăreni, aduceţi cât mai multe animale la castrat, pentru că doar aşa vom putea avea un oraş fără sute de animale abandonate pe stradă”, a mai menţionat Monika Bohoni.
Pentru programări, ea a făcut public un număr de telefon: 0749 718 734.

 
 
Mai puteţi citi:
citeste totul despre: