Alertă în judeţul Maramureş. O fetiţă de 6 ani a dispărut de acasă: „Toată lumea s-a mobilizat şi o caută“

Alertă în judeţul Maramureş. O fetiţă de 6 ani a dispărut de acasă: „Toată lumea s-a mobilizat şi o caută“

Fetiţa a fost văzută ultima dată  la orele prânzului. FOTO: IPJ Maramureş

Poliţiştii, sprijiniţi de jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră şi voluntari s-au mobilizat vineri, 10 mai, pentru găsirea unei fetiţe care a dispărut de la domiciliu. Dispariţia a fost semnalată în localitatea Repedea, fetiţa fiind văzută ultima oară la orele prânzului.

Potrivit primelor informaţii furnizate de către reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş, fetiţa a fost văzută ultima dată în timp ce se juca cu o altă fetiţă în curtea unui vecin. Aceasta le-a indicat poliţiştilor faptul că micuţa s-ar fi îndreptat spre un râu din imediata vecinătate. 
 
„La activităţile de căutare va participa şi un câine de urmă din cadrul Inspectoratului de Politie al Judeţului Maramureş. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă,112!”, a spus Florina Meteş, purtător de cuvânr al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş. 
 
Localnicii speră ca fetiţa să nu fii plecat spre râu
 
Pentru găsiresa fetiţei, alături de oamenii legii s-au mobilizat zeci de voluntari. Cei care participă la misiunea de salvare speră ca fetiţa să nu fii pornit către râu.
 
„Toată lumea s-a mobilizat şi o caută. Ne-am îngrozit, atunci când am auzit ce a spus fetiţa cu care se juca cea dispărută. I-a arătat secretarului încotro a plecat prietena ei. Iar direcţia indicată este un râu, la vreo 80 de metri, care este foarte umflat după ploile torenţiale. Noi sperăm să nu fie aşa”, a spus Ioan Miculaiciuc, primarul comunei Repedea.
 
Primarul comunei Repedea a mai adăugat că fetiţa mai are acasă patru fraţi.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările