Fetiţă bătută crunt de propria mamă. Femeia a filmat grozăvia ca să-şi şantajeze iubitul

Fetiţă bătută crunt de propria mamă.
Femeia a filmat grozăvia ca să-şi şantajeze iubitul

FOTO arhivă Adevărul

Scene revoltătoare filmate în oraşul Târgu-Ocna, judeţul Bacău. O tânără îşi loveşte cu picioarele propria fetiţă, care are numai un an şi jumătate. Femeia a înregistrat totul ca să îl determine pe iubitul ei plecat în străinătate să îi trimită bani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scenele greu de privit au fost filmate de femeia de 21 de ani în locuinţa familiei din Târgu-Ocna şi apoi pe scara blocului unde aceasta locuieşte. Tânăra o loveşte pe fetiţă cu picioarele, de mai multe ori, fără să-i pese că biata copilă plânge de durere. Apoi, o trânteşte de podea.

În final, iese în holul blocului şi o ameninţă că o aruncă printre scări. În tot acest timp, femeia se adresa, în filmare, partenerului ei, aflat în străinătate.

Iubitul tinerei, care nu este şi tatăl fetiţei, este plecat la muncă, peste hotare, de trei luni. În filmare, femeia îi cere bani ca să nu îi facă rău copilei.

În final, mama victimei i-a trimis imaginile unei rude care a sunat la 112 şi a povestit totul.

Tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore. Acum, susţine că îşi iubeşte copilul şi că nu îşi aminteşte nimic din ce s-a întâmplat. Dă vina pe presupuse traume pe care le-ar fi suferit în trecut, la rândul ei.

Copila lovită brutal a ajuns la spital, iar acum este în grija unui asistent maternal. Un judecător a decis luni, 28 martie, că femeia poate fi cercetată în libertate, sub control judiciar.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Viaţă de lux din şantaj emoţional. O româncă „necăjită” a lăsat o italiancă de 82 de ani fără economiile de-o viaţă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările