EXCLUSIV Narcis Iustin Ianău: "Piesa pe care am interpretat-o la Eurovision este atipică pentru acest gen de concurs"

EXCLUSIV Narcis Iustin Ianău:

Narcis Iustin Ianău a ajuns în finala Eurovision România

Contratenorul băcăuan, care a împlinit 18 ani chiar în ziua în care s-a calificat în finala Eurovision România, afirmă că piesa "Seven" nu este uşor de reţinut de către publicul larg, ba chiar este una "greu digerabilă".

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Narcis Iustin Ianău, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional de Arte "George Apostu" din Bacău, speră, în schimb, că va impresiona publicul printr-o interpretare de excepţie.

"Calificarea în finală este cel mai important cadou pe care l-am primit vreodată de ziua mea. Nu aş fi reuşit fără ajutorul lui Dan Horaţiu din Cluj, compozitorul specializat în muzică electronică. Le mulţumesc şi prietenilor ce au avut grijă de ţinuta mea scenică", a spus Narcis Iustin Ianău.

El a mai adăugat că în timpul interpretării nu a avut nicio emoţie, dar că acestea l-au cuprins în momentul votării.

După ce m-am calificat între primii 12 am vorbit la telefon cu mama, care din Italia mi-a spus că a avut mereu încredere în mine, cu tata, cu Mădălina, prietena mea, cu bunica, cu mătuşa, cu toată lumea, a mai completat tânărul artist.

El a mai adăugat că marţi se va întoarce în Bacău şi va reveni la cursuri.

Toţi profesorii mă susţin, mă înţeleg şi mă ajută. De aceea nu pot decât să le mulţumesc, a spus Iustin Ianău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările