Bacău: A început Festivalului Național ”Așchiuță”

Evenimentul are loc, astăzi și mâine, la Teatrul Municipal Bacovia. Festivalul a reunit 45 de copii din toată țara. Premiile se vor acorda pe categorii de vârstă.

Ştiri pe aceeaşi temă


Festivalul Național de Muzică Ușoară pentru Copii "Așchiuță" a ajuns la a IV-a ediție. În acest an, în finală, au ajuns 45 de elevi, din toată țara, cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani.

Micuții au urcat pe scena Teatrului Bacovia, în această dimineață, unde au încercat să impresioneze juriul cu vocea lor. "Este primul concurs de muzică ușoară dedicat exclusiv copiilor din învățământul preuniversitar. Au venit concurenți din întreaga țară, copii extrem de talentați care au trecut de preselecția organizată la nivel județean", ne-a declarat Claudiu Filip, organizatorul concursului.

Evenimentul, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Bacău și Palatul Copiilor, se va încheia mâine cu festivitatea de premiere ce va începe la ora 11.00.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: