Bacău: Expoziţie cu nuduri la Galeriile „Frunzetti“

Bacău: Expoziţie cu nuduri la Galeriile „Frunzetti“

La „Frunzetti“ vor fi expuse picturi cu nuduri

Pasionaţii de pictură pot admira tablouri pline de senzualitate în cadrul prezentării „Erotica“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Băcăuanii pasionaţi de nudurile artistice sunt invitaţi astăzi la Galeriile „Frunzetti“. În acest spaţiu va fi vernisată, de la ora 17.00, expoziţie intitulată generic „Erotica“. 

30 de pictori au urcat pe simeze lucrări pline de senzualitate şi voluptate. „Vrem că acest tip de expoziţie să devină o tradiţie în oraşul nostru. Anul trecut am tatonat terenul, iar lucrările s-au bucurat de succes mai ales printre tineri. Sperăm că şi anul acesta să avem public interesat de acest gen de artă“, a spus Marius Crăiţă Mândră, curatorul expoziţiei. El a mai explicat că lucrările nu au fost realizate pentru a şoca opinia publică.

Pictură şi fotografie

„Este expusă femeia în toată splendoarea ei. Nu am adus materiale pornografice, ci lucrări artistice care tind spre fotorealism. Interesante sunt exponatele aduse de Dragoş Burlacu, care s-a inspirat din arta erotică franţuzească“, a mai spus Marius Crăiţă.

Printre pictorii care expun se numără Ilie Boca, Dragoş Burlacu, Dorina Costraş, Elena Lupaşcu, Luci Mihalache, Marius Crăiţă Mândră, Gheorghe şi Marius Franţ. Exponatele vor putea fi admirate şi în următoarele două săptămâni, de luni până vineri, între orele 9.00 şi 17.00.  Intrarea este gratuită.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările