Vor să intre în Cartea Recordurilor cu cel mai mare sincron antidrog

Vor să intre în Cartea Recordurilor cu cel mai mare sincron antidrog

Evenimentul îşi propune să conştientizeze tinerii asupra riscurilor asociate consumului de droguri

Reprezentanţii Centrului Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO), în parteneriat cu cei de la Agenţia Naţională Antidrog organizează la Arad, în 5 octombrie, Sincronul Antidrog „Între ALB şi NEGRU”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sincronul va avea loc de la ora 16.00, în Piaţa Avram Iancu, iar Instituţia Prefectului-judeţul Arad este partener în acest proiect de anvergură.
Evenimentul îşi propune să conştientizeze tinerii asupra riscurilor asociate consumului de droguri, precum şi solidaritatea tinerilor împotriva acestui flagel.

Cei 2.500 de tineri participanţi de la şcolile şi liceele arădene vor primi măşti albe şi negre de la o celebră casă producătoare de măşti din Veneţia, precum şi 1.000 baloane de heliu.

CIADO România va trimite imagini ale evenimentului spre omologare în Cartea Recordurilor fiind cel mai mare sincron organizat în materie de antidrog.

„Ca instituţie ne alăturăm acestui proiect iniţiat de CIADO România. Iniţiativa, care se dovedeşte a fi una de amploare, este lăudabilă şi vine în sprijinul acţiunilor inţiate de instituţiile statului, de luptă împotriva consumului de etnobotanice şi droguri.”, spune Călin Bibarţ, prefectul judeţului Arad.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările