UPDATE Zece poliţişti din judeţ şi o angajată de la drumuri sunt audiaţi în aceste momente pentru luare de mită

În această dimineaţă, 10 agenţi de poliţie de la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad au fost reţinuţi, ei fiind suspecţi pentru luare de mită.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Ora 15.00

Potrivit procurorilor de caz, toţi cei zece agenţi de poliţie vor fi propuşi pentru arestare preventivă. Audierile continuă şi la această oră. Doi dintre poliţiştii acuzaţi de mită sunt din Vladimirescu, doi din Lipova, doi din Petriş, unul din Bârzava iar trei dintre ei sunt angajaţi la IPJ Arad. În iarna 2009 , primăvara lui 2010, mai mulţi arădeni au reclamat faptul că poliţiştii de pe Valea Mureşului primesc mită.

"Din luna mai 2010 am început monitorizarea lor şi am reuşit să-i prindem în flagrant. Am întocmit mai apoi rechizitoriul iar acum îi audiem", a declarat Lucian Dolcu, procuror de caz.

UPDATE: Ora 12.00

Zece agenţi de poliţie care activau în judeţul Arad, mai precis, pe Valea Mureşului împreună cu o angajată al Administraţia Drumurilor Judeţene au fost chemaţi în această dimineaţă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Agenţii de poliţie rutieră împreună cu angajata de la drumuri sunt suspecţi că au cerut şi luat în acelaşi timp, sume importante de bani de la diverse persoane, în schimbul unor favoruri în trafic.

“Cazul este în atenţia noastră încă din luna mai 2010. Toţi 11 au fost supravegheaţi în toate aceste luni, perioadă în care s-au adunat mai multe dovezi”, a declarat în această dimineaţă Nicolae Bătrân, comisarul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

Ora 10.00

Toţi cei 11 au fost aduşi la Parchet pentru audieri.

Vom reveni cu amănunte şi foto.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările