Testare IQ la Arad. Cum poţi ajunge membru Mensa

Testare IQ la Arad. Cum poţi ajunge membru Mensa

Testarea va avea loc la Moise Nicoară. Foro wikipedia.com

Mensa România îşi consolidează filiala regională din Vestul ţării prin organizarea unei noi sesiuni de testare IQ la Arad, în data de 25 iunie 2016, începând cu orele 11:00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sesiunea este găzduită de Colegiul Naţional Moise Nicoară, va fi administrată de un proctor acreditat Mensa, iar candidaţii vor folosi caiete de testare standardizate, elaborate de psihologii Mensa. Rezultatele testării sunt recunoscute la nivel internaţional.

Testele sunt calibrate să determine coeficientul de inteligenţă matematică şi raţională şi constau în 45 de întrebări, la care candidatul trebuie să răspundă în 20 de minute. Întrebările sunt de tip „culture fair”, bazate exclusiv pe imagini şi diagrame. Testarea pentru candidaţii cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani se face diferenţiat (25 de întrebări, 15 minute).

Înscrierile se fac online pe https://mensa-romania.ro/testare-in-arad-25-iunie-2016/. Data limită: 23 iunie 2016, ora 23:59.


Toţi candidaţii care obţin un rezultat ce îi plasează între primii 2% cei mai inteligenţi oameni vor fi invitaţi să se alăture celor peste 700 de membri activi ai Mensa România.

Mensa - The High IQ Society, fondată la Oxford în 1946, este organizaţia oamenilor cu coeficient înalt de inteligenţă.

Vă mai recomandăm: Premieră. Mensa, organizaţia oamenilor cu coeficient înalt de inteligenţă vine la Galaţi

Ziua Femeii, sărbătorită de Mensa România: doamnele şi domnişoarele primesc o testare IQ gratuită

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările