Reprezentanţii CNADNR consideră că Primăria Arad duce o campanie de dezinformare a cetăţenilor

Reprezentanţii CNADNR consideră că Primăria Arad duce o campanie de dezinformare a cetăţenilor

Lucrările nu vor fi întrerupte FOTO arhivă

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) dezavuează, într-un comunicat de presă, campania de dezinformare organizată de Primăria Arad, prin care locuitorilor oraşului cât şi participanţilor la trafic pe Centura de Nord Arad li se comunică în mod eronat faptul că ar fi fost sistată finanţarea pentru cele două pasaje supraterane peste liniile de cale ferată Brad – Curtici şi Arad – Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Referitor la această „campanie de dezinformare a Primăriei Municipiului Arad”, CNADNR SA precizează:

„În data de 25.04.2014, Compania Naţionala de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a comunicat Antreprenorilor pentru „Pasaj denivelat pe varianta de ocolire Arad peste liniile CF Brad-Curtici – DJ709B” şi „Pasaj denivelat pe varianta de ocolire peste liniile CF Arad-Bucureşti” sumele alocate pentru anul 2014 ( 13.093.258,71 lei pentru „Pasaj denivelat pe varianta de ocolire Arad peste liniile CF Brad-Curtici – DJ709B” , respectiv 25.442.090,28 lei pentru „Pasaj denivelat pe varianta de ocolire peste liniile CF Arad-Bucureşti”), astfel încât Antreprenorii să îşi poată desfăşura activitatea în condiţii optime până la sfârşitul acestui an.

Compania Naţionala de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania prin Direcţia Regională Drumuri şi Poduri  Timişoara a emis Ordinul de reluare a lucrărilor în data de 28.04.2014. Compania Naţionala de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România realizează importanţa deosebită a finalizării celor două pasaje de pe Centura Municipiului Arad, precum şi disconfortul temporar creat in acea zonă, participanţilor la trafic.

Compania Naţionala de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România reafirmă determinarea şi eforturile care se depun pentru asigurarea finanţării lucrărilor de pe Centura Municipiului Arad”.

 

Vă mai recomandăm: Încep lucrările la Pasajul Piaţa Sudului, cea mai scumpă lucrare de infrastructură realizată cu fonduri europene în Bucureşti. ONG-urile contestă viitorul pasaj

Pasaje şi subsoluri inundate la Timişoara, după o ploaie torenţială de 30 de minute

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările