Premiera spectacolului „Alice în ţara minunilor” va fi oferită drept cadou elevilor premianţi

Premiera spectacolului „Alice în ţara minunilor” va fi oferită drept cadou elevilor premianţi

Premianţii sunt aşteptaţi la teatru

Teatrul Clasic „Ioan Slavici" Arad prezintă marţi, de la ora 18.00, în sala mare, premiera spectacolului „Alice în ţara minunilor”, adaptare după Lewus Caroll, în regia Simonei Vintilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru acest eveniment au fost pregătite o serie de surprize celor mici, una dintre ele fiind şi proiectul „Premieră pentru premianţi".

Mai exact reprezentanţi ai teatrului arădean au luat legătura cu şcoli cu clasele I - IV din municipiul Arad, trimiţând invitaţii copiilor cu rezultate deosebite la învăţătură, respectiv premianţilor din aceste clase. Aceştia vor fi invitaţii speciali ai premierei de marţi, fiind vorba de un premiu oferit de teatrul arădean celor mai buni dintre micii elevi.

Minunata poveste „Alice în ţara minunilor” îi va aduce în scenă pe actorii Cecilia Donat, Ionel Bulbuc, Marian Parfeni, Robert Pavicsits, Dorina Darie Peter, Alina Danciu, Roxana Sabău, Oana Kun, Călin Stanciu, Andrei Elek, precum şi pe un grup de elevi de la Liceul de Artă „Sabin Drăgoi”. Scenografia este realizată de Diana Dobra iar muzica de Alex Halka.

La premiera de marţi sunt aşteptaţi toţi copiii care doresc să ia parte la aventurile lui Alice şi la întâlnirile ei cu atât de interesantele personaje ale lui Lewis Caroll.

Mai puteţi citi: Ziua Dansului, la Teatrul Jean Bart din municipiul Tulcea

FOTO Cronică de teatru: Viaţa, opera şi moartea lui Sándor Langerman

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările