Lichidări de stocuri, la Târgul Primăverii de la Expo

Lichidări de stocuri, la Târgul Primăverii de la Expo

De la târg nu vor lipsi florile

Flori şi produse de grădinărit, oferte turistice, piese de mobilier, activităţi de recreere, precum şi lichidări de stocuri, toate acestea se pot găsi timp de patru zile la Târgul Primăverii organizat la Expo Arad.

Ştiri pe aceeaşi temă

Organizatorul evenimentului, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad anunţă un număr de 60 de participanţi din România şi Ungaria care îşi vor prezenta produsele şi serviciile în două pavilioane expoziţionale şi pe spaţiul exterior din cadrul Complexului Expo Arad, în perioada 16 – 19 aprilie 2015.

„Pentru prima dată la Expo Arad vom organiza Salonul Lichidărilor de Stocuri, noutatea ediţiei Târgului Primăverii din acest an. Vom aduce în faţa vizitatorilor stocuri de mărfuri rezultate din supraproducţie, solduri rămase înainte de lansarea noilor colecţii, precum şi alte categorii de produse la preţuri avantajoase. Acest concept este unul nou pentru Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad şi urmăreşte să inoveze sectoarele cu tradiţie din cadrul Târgului Primăverii”, a declarat Adrian S. Negrau, directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

În cadrul unei tombole organizate la Expo Arad, vizitatorii pot câştiga excursii în ţară, în Grecia sau în Insula Corfu. Organizatorii ofertă transport gratuit de la staţia Podgoria. Programul de vizitare este: joi şi vineri de la 11:00 la 20:00; sâmbătăde la 10:00 la 20:00, iar duminică de la 09:00 la 16:00.

 

Vă mai recomandăm: „Simfonia Lalelelor“: paradă, expoziţie şi târg de flori

FOTO Târg de flori de Florii la Reşiţa

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: