Istoricul Antoniu Martin va lansa cartea  ,,Masoneria explicată profanilor”

Istoricul Antoniu Martin va lansa cartea  ,,Masoneria explicată profanilor”

Cartea va fi lansată vineri

Istoricul Antoniu Martin va lansa, vineri, 5 iunie 2015, la ora 18, în  sala ,, Vasile Goldiş” a Consiliului Judeţean Arad, cartea ,, Masoneria explicată profanilor”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cartea, apărută la editura Mirador din Arad, se adresează deopotrivă profanilor şi iniţiaţilor, în paginile sale fiind relevate principiile pe care francmasoneria le - a promovat în decursul  istoriei  i care şi-au pus amprenta în mod semnificativ asupra evoluţiei societăţii umane. 

,,Cartea de faţă reprezintă o abordare a fenomenului masonic în diversitatea şi complexitatea sa, autorul fiind convins că masoneria deţine resursele intelectuale, morale, spirituale şi civice capabile să alimenteze permanent democraţia”, a spus dr. Antoniu Martin.

 

Vă mai recomandăm: Secretele Aradului: Masonii din umbra clădirilor enigmatice

Tainele masoneriei în România. Masoni celebri care au schimbat istoria: Mihail Kogălniceanu a făcut reforma agrară, Ion Nistor a susţinut unirea cu Bucovina

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările