Şase sirieni, între care patru copii, prinşi cu acte false la Nădlac

Şase sirieni, între care patru copii, prinşi cu acte false la Nădlac

Sirieni au fost prinşi de poliţia de frontieră de la Nădlac FOTO arhivă

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat la Nădlac şase cetăţeni sirieni care au încercat să treacă ilegal frontiera, folosindu-se de documente false.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei şase, dintre care patru minori, s-au prezentat joi, în jurul orei 20.30, la Punctul de Frontieră Nădlac, călătorind ca pasageri intr-un autocar care circula pe relaţia România – Germania. Aceştia s-au legitimat cu cărţi de identitate spaniole.

„Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate, motiv pentru care au fost demarate cercetări, în urma verificărilor stabilindu-se că documentele prezentate la control sunt false total. Persoanele în cauză, doi adulţi şi patru minori, sunt cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 3 şi 34 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad.

Cei doi adulţi au declarat că doreau să ajungă într-o ţară din Spaţiul Schengen. Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei acestora şi a cercetării pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, respectiv pentru fals privind identitatea.

 

Vă mai recomandăm: Autovehicul cu acte false, depistat la frontiera cu Republica Moldova

Ilegalităţi la frontieră: migranţi şi persoane cu acte false

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările