VIDEO Cum rămâi fără job când eşti prea simpatic. Povestea patrupedului care a ajuns să facă poze cu prinţul Charles

VIDEO Cum rămâi fără job când eşti prea simpatic. Povestea patrupedului care a ajuns să facă poze cu prinţul Charles

Gavel, când era pui  FOTO: Facebook Governor of Queennsland

Gavel este un ciobănesc german care a împlinit 3 ani la sfârşitul lui ianuarie anul acesta. Dat afară din poliţie, simpaticul patruped are o funcţie importantă: vice-câine regal al guvernatorului din Queensland, Australia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gavel a fost recrutat de pui să devină câine poliţist, dar a fost dat afară din poliţia încă din timpul antrenamentelor, scria, în iunie 2017, The Telegraph. Poliţiştii spuneau că ”nu posedă aptitudinile necesare pentru un câine poliţist”. Problema a fost că Gavel era prea sociabil. Potrivit sursei citate, Gavel prefera să se joace cu străinii decât să-i aresteze. Aşa s-a terminat cariera în poliţie a patrupedului.

De atunci şi până acum inclusiv, simpaticul patruped este câine vice-regal la domiciliul guvernatorului statului Queensland din Australia. Are atribuţii pe partea de protocol, primeşte musafirii, inclusiv membrii ai familiei regale britanice, şi ajută la promovarea imaginii echipei guvernatorului, după cum scria guvernatorul din Queensland pe contul oficial de Facebook la aniversarea de 3 ani a lui Gavel. 

Postarea guvernatorului: 

Gavel avea şase săptămâni când a ajuns în casa guvenratorului - foto mai jos, în aprilie 2016, se arată pe site-ul oficial al guvernatorului din Queensland. 

Cum arată casa guvernatorului, prezentată de Gavel

Gavel în imagini postate pe Facebook de guvernator

Mai puteţi citi:

VIDEO Legenda râului care te fierbe de viu. Cercetător: izvorul lui este rece

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: